Toernooien

Alle toernooien tot 1 juni zijn afgelast in verband met het coronavirus

De Six Prêt organiseert een aantal toernooien. De belangrijkste worden hieronder genoemd.

Het bekendste en grootste is het Voorstraattoernooi, dat jaarlijks op de Voorstraat (marktstraat) georganiseerd wordt op 1e pinksterdag. Het is een toernooi voor doubletten. Naast het hoofdtoernooi voor licentiehouders, is er een apart toernooi voor pure recreatiespelers.

Het zomerseizoen wordt geopend en beëindigd met een intern clubtoernooi, respectievelijk in april/mei en september/oktober.

Dit jaar worden er bij De Six Prêt geen recreantenavonden, zoals de laatste jaren gebruikelijk was, gehouden, maar zijn er op 28 mei , 28 juni ,17 augustus en op 17 september middag/ inloopavonden, waarbij iedereen welkom is om te jeu de boulen, aanvang  avonden 19.30 uur melden vanaf 19.00 uur,aanvang middagen 14.00 uur, melden 13.30 uur Het is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Het is de bedoeling dat u speelt met leden van onze club, waarbij u leert van het spel en er hopelijk plezier in krijgt. Mocht u zelf niet over boules beschikken, deze zijn beschikbaar in ons clubhuis.

In juni en september zijn er clubkampioenschappen voor respectievelijk doubletten en tripletten.
In de winter is er een Winter Doubletten Competitie van oktober t/m februari.

 

                                          

login:
password: